05 MAYIS 2019 TARİHİNDE IX. EREN - ONUR DEMİRCAN HALI SAHA TURNUVASI FİNAL MAÇI İLE TAMAMLANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Adana Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

05 Mayıs 2019

15 Ağustos 2009 tarihinde trafik kazasında hayatını kaybeden öğrenci üyelerimiz Eren DEMİRCAN ve Onur DEMİRCAN ikiz kardeşler adına, 27 Nisan - 05 Mayıs 2019 tarihleri arasında devam eden IX. EREN ve ONUR DEMİRCAN Halı Saha Turnuvası, Makina Mühendisliği 2. Sınıf Öğrencileri ve MMO Adana Şube Personelleri arasında oynanan final maçı ile tamamlandı.

15 Ağustos 2009 tarihinde trafik kazasında hayatını kaybeden öğrenci üyelerimiz EREN ve ONUR DEMİRCAN ikiz kardeşler adına, 27 Nisan - 05 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleşen IX.EREN VE ONUR DEMİRCAN  Halı Saha Turnuvası, Eren ve Onur‘un annesi Necla Demircan, babası Süleyman Demircan, abisi Evrim Demircan ve arkadaşlarının da katılımıyla tamamlandı.

Makina Mühendisliği 2. Sınıf Öğrencileri ve MMO Adana Şube Personelleri  arasında oynanan final maçını, Makina Mühendisliği 2.Sınıf Öğrencilerinden oluşan takımın kazanması ve Demircan Ailesinin şampiyon olan takımın oyuncularına madalyaları takdim etmeleriyle turnuva tamamlandı.

Eren ve Onur Demircan‘ın ailesine Çukurova Üniversitesi ve Adana‘yı gezdiren MMO Adana Şube Öğrenci Komisyonu daha sonra, MMO Adana Şube Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Deniz Toprak ve MMO Denetleme Kurulu Üyesi Hüseyin Kalantar‘ın katılımıyla birlikte yemek yediler. Eren-Onur Demircan’ın anne ve babası Necla-Süleyman Demircan ayrıca turnuvaya katılan tüm sporculara Eren-Onur Demircan adını taşıyan birer hediye hediye etti, geçmiş dönem Şube Başkanları ile Odanın yönetici ve çalışanlarına teşekkür etti. MMO Adana Şube Yönetim Kurulu Üyesi Ozan Deniz Toprak, 15 Ağustos 2009 tarihinde trafik kazasında hayatını kaybeden öğrenci üyeleri Eren Demircan ve Onur Demircan ikiz kardeşlerin anılarını yaşatmaya devam edeceklerini, bu amaçla da düzenledikleri halı saha futbol turnuvasının geleneksel olarak devam ettirileceğini söyledi.