EMEK PLATFORMU ADANA BİLEŞENLERİ ETKİNLİKLERİ HAKKINDA

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Adana Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

12 Mart 2008

"Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası” (SSGSS) Yasa Tasarısına karşı ortak tavır belirleyebilmek için 10 Mart 2008 tarihinde toplanan Emek Platformu Başkanlar Kurulu; emeklilik ve sağlık alanında köklü değişiklikler yapan ve kazanılmış hakları geriye götüren tasarıyı Sosyal Devlet ilkesine aykırı olarak değerlendirmiş, tasarının yasalaşmaması için ortak eylem kararı almıştır.

"Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası" (SSGSS) Yasa Tasarısına karşı ortak tavır belirleyebilmek için 10 Mart 2008 tarihinde toplanan Emek Platformu Başkanlar Kurulu; emeklilik ve sağlık alanında köklü değişiklikler yapan ve kazanılmış hakları geriye götüren tasarıyı Sosyal Devlet ilkesine aykırı olarak değerlendirmiş, tasarının yasalaşmaması için ortak eylem kararı almıştır.

     Bu karar ışığında, 11 Mart 2008 tarihinde toplanan Emek Platformu Adana Bileşenleri aşağıdaki kararları almışlardır:

  • 13 Mart 2008 Perşembe günü, saat 12.00‘de Türk-İş Bölge Temsilciliği önünde toplanılarak, İnönü Parkı‘na gelinecek ve orada ortak basın açıklaması yapılacaktır.
  • 14 Mart 2008 Cuma günü saat 10.00 - 12.00 arasında uyarı amaçlı "çalışmama hakkı" kullanılacaktır.
  • 14 Mart 2008 Cuma günü saat 12.00‘de Seyhan Başkent Hastanesi karşısında, Groseri önünde toplanılarak Hastaneler kavşağına yürüyüş gerçekleştirilecektir.