KATLİAMIN 3. YILDÖNÜMÜNDE ADANA DA VE HATAY DA ALANLARDAYDIK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Adana Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

12 Ekim 2018

Türkiye'nin en kanlı saldırısı 10 Ekim 2015 Ankara Gar Katliamı üçüncü yılında TMMOB, DİSK, KESK, TTB ve 10 EKİM Barış ve Dayanışma Derneği çağrısıyla Ülkemizin her yerinde olduğu gibi Adana ve Hatay'da da yitirdiklerimiz anıldı.

Ankara Gar Katliamı anma etkinlikleri kapsamında Adana’da 6-9 Ekim arası her gün Seyhan Belediyesi Kültür Merkezi önünde buluşularak Adıyaman, Şanlıurfa, Ereğli, Karaman, Ceyhan’da yer alan mezarlık ziyaretleri gerçekleştirildi. 10 Ekim 10.04’te Adana Gar önünde buluşularak basın açıklaması gerçekleştirildi. Açıklama Eğitim Sen Şube Başkanı İrfan Doğan tarafından okundu. Aynı gün 18.00’de Seyhan Belediyesi önünde yer alan Barış Anıtı’na karanfiller bırakılarak basın açıklaması yapıldı. Adana İKK Sekreteri Erol Salman da yitirdiğimiz canlar ve ülkenin gördüğü en kanlı katliam üzerine bir konuşma yaptı. Antakya - Köprübaşı'nda saat 18.00'de bir araya gelen kitle basın açıklamasının ardından oturma eylemi gerçekleştirdi.