MMO ADANA ŞUBE 19. DÖNEM II. ŞUBE DANIŞMA KURULU TOPLANDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Adana Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

29 Haziran 2008

MMO Adana Şube 19. Dönem II. Şube Danışma Kurulu, 28 Haziran 2008'de toplandı.

MMO Adana Şube 19. Dönem II. Şube Danışma Kurulu, 28 Haziran 2008‘de toplandı. MMO Adana Şube Başkanı Hüseyin ATICI‘nın Dünya ve Ülke gündemi ve TMMOB ve MMO‘daki gelişmeler ile ilgili değerlendirmelerde bulunduğu açılış konuşmasının ardından, MMO Adana Şube Sekreteri Recep NARİNOĞLU, Şube çalışmaları ve etkinlikler ile ilgili 3 aylık Çalışma Raporunu, MMO Adana Şube Saymanı Erdal TAŞ ise Şube mali durumu ile ilgili raporunu sundu. Danışma Kurulu, kurul üyelerinin eleştiri, görüş ve önerilerini paylaştıkları konuşmalar ile sona erdi.