MMO ADANA ŞUBE 26.DÖNEM ŞUBE YÖNETİM KURULU GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Adana Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

22 Şubat 2022

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şubemizin 26. Dönem Olağan Genel Kurulunda seçilen Demokrat Mühendisler Grubu adayları, mazbatalarını aldıktan sonra görev dağılımını yaptı. Konuyla ilgili Şube Yönetim Kurulu açıklaması şöyle:

12-13 Şubat 2022 tarihlerinde yapılan TMMOB Makina Mühendisleri Odası Adana Şube 26. Dönem Olağan Genel Kurulu`nda seçilen Yönetim Kurulu, 17 Şubat 2022 tarihinde mazbatalarını aldıktan sonra 21 Şubat 2022 tarihinde yaptığı ilk toplantıda aşağıdaki görev dağılımını oy birliği ile karar altına alarak çalışmalara başlamıştır.

ŞUBE BAŞKANI ÜMİT GALİP UNCU, ŞUBE BAŞKAN VEKİLİ KEREM ŞAHİN, ŞUBE SEKRETERİ ÖZGÜR ÇELEBİ, ŞUBE SAYMANI SELDA ŞENGÜL, ÜYE- İKK TEMSİLCİSİ ÇAĞDAŞ TÜRKÖZ, ÜYE ÖZGÜR HABİB TUŞTAŞ, ÜYE VAHAP UĞURLUDEMİR

26.Dönem Makina Mühendisleri Odası Adana Şube Yönetim Kurulu adına yapılan açıklama şöyle:

Gücünü yalnızca örgütlü üyelerinin katkısından ve üyelerinin meslek alanlarındaki çalışmaları ile Şube-Oda çalışmalarının bütünlüğünden alan MMO Adana Şubesinin,12-13 Şubat 2022‘de yapılan Genel Kurulu’na katılıp demokratik tercihlerini gösteren, desteklerini ve güvenlerini bizden esirgemeyen üyelerimize teşekkür ediyoruz.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri olarak seçilen ,BURAK BELHAN, MERT CAN, HAZEL ERKUL, ERSİN DOĞAN, BURCU KIRKIN, ÇAĞDAŞ ALPAN, MEHMET TOYANÇ SÖNMEZ ile 49. Dönem Oda Genel Kurulu‘na 47 Asıl ve 47 Yedek Delege olarak seçilen meslektaşlarımız çalışmalarımızı zenginleştirecektir.

YAŞADIĞIMIZ KENTİMİZ, NEFES ALDIĞIMIZ ÜLKEMİZ İÇİN SÖZÜMÜZ VAR

 MMO Adana Şubesi 26. Dönem Yönetim Kurulu olarak, geçmiş çalışma dönemlerinde olduğu gibi bilimden, akıldan, özgürlükten, eşitlikten yana katılımcı ve demokratik bir işleyişi bugünde sürdüreceğiz. Bu bilinç ile mesleğimize, odamıza ve halkımıza sahip çıkmak, insanca bir yaşam sürmek için eşit, özgür, demokratik bir Türkiye mücadelesinde tüm gücümüzle çalışacağız. Bilimin ve teknolojinin rehberliğinde halkımızın ve üyelerimizin çıkarları için daha etkin daha özverili başarılı çalışmaları üyelerimizin destek ve katkılarıyla sürdüreceğiz.

Mesleğimizi ve meslektaşlarımızı hak ettiği saygınlığa ve etkinliğe ulaştırmak, meslek disiplinini ve ahlakını korumak; kamunun çıkarlarının korunmasında, ülkenin teknolojik ve bilimsel kalkınmasında gerekli olan tüm girişim ve etkinliklerde bulunmak temel amaçlarımız arasında yer almaya devam edecektir.

MMO Adana Şubemizin 2022-2023 yıllarını kapsayan 26. Çalışma Döneminde de, üyelerimizden aldığımız gücü, deneyim, birikim ve enerjimizle birleştirerek, mesleki sorumluluklar ile toplumsal sorumluluklarımızı, meslek alanlarımızı koruma ve genişletme çabalarıyla kaynaştırıp bütünleştirerek, yolumuza devam edeceğiz. Üreterek büyüyen, paylaşarak gelişen, bağımsız, demokratik, özgür bir Türkiye‘de bir arada yaşama çabasının savunucusu olmaya devam edeceğiz.

Ülkemizin aydınlık geleceğinin şekillenmesinde üzerimize düşen sorumluluğu, her alanda göstermeye devam edeceğiz. Laikliğin bile tartışılmaya başlandığı, öğrencilerin yurtsuz, babaların işsiz olduğu bir ülkede, toprağına ihanet edilen, madenleri peşkeş çekilen bir ülkede, kadını mağdur, halkı mutsuz, genci umutsuz olan bir ülkede, Makina Mühendisleri Odası biat edenlerin karşısında gerçeği söylemekte, halkının yanında durmaya devam etmektedir. Gericiliğe inat çocuğu, kadını, emeği, kültürü, sanatı ve üretimi koruyacak, bunu da başta güç aldığı üyesi ile birlikte yapacaktır. Yıllardan beri devam eden bu dava, haksızlıktan hukuksuzluktan, adaletsizlikten hesap sorma davasıdır ve ancak birlikte başarılabilir. Yaşadığımız kentimiz, nefes aldığımız ülkemiz için sözümüz var, MMO var olduğu sürece de olacak.

 

TMMOB MMO Adana Şube 26. Dönem Şube Yönetim Kurulu