MMO İSKENDERUN İLÇE TEMSİLCİLİĞİMİZDE ODAMIZIN 65. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ GELENEKSEL GECESİNDE ÜYELERİMİZLE BİRLİKTEYDİK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Adana Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

21 Aralık 2019

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İskenderun İlçe Koordinasyon Kurulu, geleneksel olarak her yıl yaptığı TMMOB üyesi mühendis ve mimarların katıldığı gecede, 25., 40. ve 60. yılını dolduranlara rozet ve plaket verdi.

TMMOB İskenderun İlçe Koordinasyon Kurulu adına konuşma yapan Makina Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Murat Durukan, ekonomik kriz ve etkilerine dikkat çekerken, krize rağmen meslek örgütleri olarak ayakta kalma mücadelelerini sürdürdüklerine vurgu yaptı.

Murat Durukan konuşmasında şöyle dedi:

Ülkemizde uzun süreden beri ekonomik kriz yaşanmaktadır. Halkın alım gücünü düşüren, iş yerlerinin kapanmasına neden olan, işsizliği ve yoksulluğu arttıran, ekonomik kriz her geçen gün hayatımızı daha fazla etkilemektedir.

Krize karşı, emeğimize, mesleğimize ve haklarımıza sahip çıkacağız.

Örgütlülük anlamında her geçen gün ilçe koordinasyon kurulu olarak büyüyoruz. İlçe koordinasyon kurulu bu yıl bünyesine Ziraat Mühendisleri Odasını da katarak 10 odaya çıkmıştır.

İKK olarak üye mühendislerimize ayrıcalık sağlanması amacıyla; Rende Oreks Petrol, Gelişim Hastanesi, Özel Mirza Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Melekler Kreşi Ve Kiga Dorf Anaokulu gibi kurumlarla protokol imzaladık. Bu anlamda çalışmalarımız devam etmektedir.

Bu geleneksel geceyi düzenlememizdeki amaç, bu kara tablo içerisinde dahi olsa birlik beraberliği dayanışma ruhumuzu moral ve motivasyonumuzu arttırmaktır. “

Gece, O Ses Türkiye’de ki performansıyla herkesi kendine hayran bırakan Kadir Yeşilırmak konseriyle devam etti.