TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI ADANA ŞUBESİ 19. GENEL KURULU YAPILDI.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Adana Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

21 Ocak 2008

19 – 20 Ocak 2008 Cumartesi, Pazar günleri gerçekleşen Genel Kurulda coşku ve dayanışma duygusu hakimdi.

19 - 20 Ocak 2008 Cumartesi, Pazar günleri gerçekleşen Genel Kurulda coşku ve dayanışma duygusu hakimdi.

19 Ocak Cumartesi günü saat 10.00‘da toplanan Genel Kurul ilk olarak Divan Heyeti‘ni belirledi ve daha sonra gündemin kabul edilmesiyle saygı duruşunda bulunuldu. Konukların konuşmalarından sonra ise, okunan faaliyet raporu üzerine üyelere söz verildi.

Divan Başkanının 19. Dönem için yönetime ve delegeliklere aday olacakların müracaatlarını istemeleri üzerine aday olanlar belirlendi.

20 Ocak Pazar günü yapılan seçimlerde 642 üye oy kullandı. 635 geçerli oy sayımı sonucunda 19. Dönem Şube Yönetim Kurulu ve 42. Dönem Oda Genel Kurul Delegeliklerini kazananlar belli oldu.

Buna göre MMO Adana Şubesi 19. Dönem Yönetim Kurulu Asıl Üyeliklerine Hüseyin ATICI, Recep NARİNOĞLU, İmdat ÇETİNER, Devrim ALKAN, Erdal TAŞ, Mahir BAĞIR, Hasan Emir KAVİ; Yedek Üyeliklerine ise Soner B. YILDIRIM, Levent AYDIN, Serap AKCAN, Nuşin COŞKUN, Hüseyin KALANTAR, Alper TAPANYİĞİT ve Umut YILMAZ seçildiler.

Yeni Yönetim Kurulu, Seçim Kurulu‘ndan Mazbatalarını aldıktan sonra yapacakları ilk toplantıda aralarında görev dağılımı yapacaklar.

Genel Kurul sonucunda, Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi üyeleri arasında "Birlik, Dayanışma ve Mücadele" geleneğinin güçlenerek yaşadığı bir kere daha görülmüş oldu.

MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI

ADANA ŞUBESİ YÖNETİM KURULU