TMMOB MAKİNA MÜHENDİSLERİ ODASI ADANA ŞUBESİ, İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ SÖYLEŞİLERİ DÜZENLİYOR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Adana Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

25 Ekim 2008

"SSK istatistiklerine göre, ülkemizde her yıl ortalama 80.000 civarında iş kazası olmakta, bu kazalarda 1.000 insanımız yaşamını yitirmekte, 2 milyon iş günü kaybı meydana gelmektedir.”

"SSK istatistiklerine göre, ülkemizde her yıl ortalama 80.000 civarında iş kazası olmakta, bu kazalarda 1.000 insanımız yaşamını yitirmekte, 2 milyon iş günü kaybı meydana gelmektedir."

Kamu kurumu niteliğinde bir meslek örgütü olmanın bilinci ve sorumluluğuyla bu toplumsal ve ekonomik sorun ile ilgili çabalara destek vermek, tartışma platformları oluşturmak ve kanayan yaranın iyileştirilmesini sağlamayı görevimiz olarak değerlendiriyoruz.

Makina  Mühendisleri Odası Adana Şubesi olarak; 1.sini 2001, 2.sini 2003‘ te ve 3. sünü 2005‘ te, 4. sünü 2007‘ de düzenlediğimiz, İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi‘nin 5. sini 16-17-18 Nisan 2009 tarihlerinde Adana‘da gerçekleştireceğiz.

Bu nedenle, MMO Adana Şubesi,  "V. Ulusal İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi"ne kadar bir dizi etkinliği programına almıştır.

 Bu etkinliklerden ilki olarak Ekim-Kasım-Aralık aylarını kapsayan "İş Sağlığı Ve Güvenliği Söyleşileri" başlığıyla aşağıdaki 4 söyleşiyi gerçekleştireceğiz;

 

İş Sağlığı ve Güvenliği ve Kültürel Değişim       30 Ekim 2008

İş Sağlığı ve Güvenliği ve Stres Yönetimi          13 Kasım 2008

İş Sağlığı ve Güvenliği ve Ergonomi                   27 Kasım 2008

Örgütsel İletişim                                                  18 Aralık 2008

 

Söyleşilerin sunumu, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Mahmut Teberik tarafından gerçekleştirilecek olup 14:00-16:00saatleri arasında MMO Adana Şube Eğitim Salonu‘nda gerçekleştirilecektir.

TMMOB

MMO Adana Şube

Yönetim Kurulu