14. ULUSAL TESİSAT MÜHENDİSLİĞİ KONGRESİ İZMİR'DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

22 Nisan 2019

TMMOB Makina Mühendisleri Odası’nın (MMO) düzenlediği 14. Ulusal Tesisat Mühendisliği Kongresi (TESKON) ve Teskon+Sodex-Fuarı, 17-20 Nisan 2019 tarihlerinde İzmir MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleştirildi.

TESKON 2019 kapsamında hakem incelemesinden geçirilen toplam 189 adet tam metin bildiri, 5 ayrı salonda paralel olarak düzenlenen 61 oturumda sunuldu. Kongre kapsamında birçok seminerin yanı sıra çeşitli başlıklarda kurslar ve paneller de düzenlendi. Kongre ile birlikte eşzamanlı düzenlenen Teskon+Sodex Fuarı ise tesisat alanında ürün ve hizmet üreten önemli firmaları bir araya getirdi.

Wheel Chair Dance Project Tekerlekli Sandalye Dans Ekibi’nin gösterisi ile başlayan kongrenin açılış konuşmaları, MMO İzmir Şube Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yaşartekin, Kongre Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ali Güngör, Hannover Messe Fuarcılık A.Ş. Sodeks Fuarları Direktörü Toros Utku, Türk Tesisat Mühendisleri Derneği Başkanı Dr. Kemal Gani Bayraktar, MMO Başkanı Yunus Yener ve TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz tarafından yapıldı.

Kongreye; MMO Ankara Şube Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cemal Gedikoğlu, Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Seyit Ali Korkmaz, Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Niyazi Kantar ve Utku Hatipoğlu, Teknik Görevliler Ali Göktaş, Serpil Taburoğlu, Şaban Kaya, Çorc Işıldar'ın ile Şube Tesisat Komisyon üyelerinin yanısıra öğrenci üyelerimizve Şube üyelerimiz de katıldı.

Isıtma, soğutma, havalandırma, yalıtım, doğalgaz, jeotermal, güneş enerjisi alanlarında ürün ve hizmet üreten 100’den fazla firmanın katıldığı Teskon+Sodex Fuarına, 2 bine yakın delegenin yanısıra, 20 bini aşkın ziyaretçi katıldı. 20 Nisan 2019 tarihine kadar devam eden kongrenin sonuç bildirgesi ise tartışmalardan çıkan görüşlerle oluşturularak daha sonra kamuoyu ile paylaşılacak.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.