CUMARTESİ GÜNLERİ DE BURADAYIZ, SİZLERİ BEKLİYORUZ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

05 Temmuz 2017

Daha güçlü ve etkin bir Oda için yaptığımız tüm çalışmalarda gücümüzü siz değerli üyelerimizden alıyoruz.

Mesleğimizin gelişimi, meslektaş sorunlarının çözümü noktasında “birlikte üretme, karar alma ve yönetme” ilkesiyle hareket eden Şubemiz, üyelerimizin Şube çalışmalarına katkı ve katılımının en üst seviyeye çıkarılmasını hedeflemektedir.

Sizlerle daha fazla zaman geçirebilmek ve yarınlara dair fikirleri paylaşmak, taleplerinizi anlamak bu anlamda bizler için önemli.

Birlikte Daha Güzel Yarınlar Örebiliriz!

Bu nedenle her Cumartesi yöneticilerimiz ve çalışanlarımız ile birlikte sıcak bir gülümsemeyle siz üyelerimizi Şubemize davet ediyoruz.

Her türlü çalışmamıza ilginiz, katılımınız, desteğiniz, görüş, eleştiri ve önerileriniz için bekliyoruz.