"ENDÜSTRİ İŞLETME MÜHENDİSLİĞİ ANKARA YEREL KURULTAYI" GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Nisan 2019

Endüstri ve İşletme Mühendisliği Ankara Yerel Kurultayı, “Akıllı İşletmeler ve Endüstri Mühendisliği’nin Geleceği” ana temasıyla, 13 Nisan 2019 tarihinde ASO Sürekli Eğitim Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Açılış konuşmalarını MMO Ankara Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Seyit Ali Korkmaz,  MMO Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yener ve Endüstri İşletme Mühendisliği Meslek Dalı Ana Komisyonu Başkanı Tülay Yener tarafından yapılan kurultay, meslektaşlarımız, öğrencilerimiz, katılımcı kurum ve kuruluşların temsilcilerinin yer aldığı 120 kişi tarafından izlendi.

MMO Ankara Şube Endüstri ve İşletme Mühendisliği Meslek Dalı Komisyonumuz tarafından organize edilen kurultayda; “Teknolojik Gelişmeler ve Mühendisliğin Yeri”, “Parti Üretimi mi, Tek Parça Akışı mı?: BOX SIMULATION”,  “Endüstri Mühendisliği ve Endüstri 4.0: Öğrencilik ve Sonrasında Yeni Sanayi Devrimi”, “Endüstri 4.0’da Bugün ve Gelecek” konularında dört özel oturum ve serbest kürsü konuşmaları gerçekleştirildi.

Kurultayın ilk oturumunda; Oturum Başkanlığını MMO Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yener’in yaptığı “Teknolojik Gelişmeler ve Mühendisliğin Yeri” konusu, Altınbaş Üniversitesinden Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu’nun sunumu ve örnekli anlatımıyla gerçekleştirildi.  İkinci oturumunda ise oturum başkanlığını MMO Ankara Şube Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Seyit Ali Korkmaz’ın yaptığı, ASO 1. OSB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi M. Serdar Tütek ile Ankara Yetkinlik ve Dijital Dönüşüm Merkezi Direktörü Ufuk Kaya’nın ortak sunumuyla gerçekleştirilen “Parti Üretimi mi, Tek Parça Akışı mı?: BOX SIMULATION” konusu işlendi. Bu oturumda ayrıca izleyicilerin katılımıyla “Box Simulation” oyunu ve Model Fabrika Gezisi gibi renkli etkinlikler yer almış, katılımcıların interaktif bir şekilde kurultayımıza dâhil olmaları sağlanmıştır.

Kurultayın öğleden sonraki bölümünde, Oturum Başkanlığını MMO Ankara Şube Yönetim Kurulu Üyesi ve MMO EİM MEDAK Başkanı Tülay Yener’in yaptığı üçüncü oturuma geçildi. Oturumda, Nuh Naci Yazgan Üniversitesinden, Dr. Öğr. Üyesi Orhan Dengiz tarafından “Endüstri Mühendisliği ve 4.0: Öğrencilik ve Sonrasında Yeni Sanayi Devrimi” konulu sunum gerçekleştirildi.

Oturum Başkanlığını MMO Ankara Şube EİM MDK Komisyonu Yazman Üyesi Mahmut Akkaya’nın yaptığı dördüncü ve son oturumda Ulusoy Elektrik A.Ş. Operasyonel Mükemmellik ve Stratejik Planlama Müdürü Doğukan Şimşek tarafından “Endüstri 4.0’da Bugün ve Gelecek” konulu sunum gerçekleştirildi.

Oturumların ardından, MMO Ankara Şube EİM MDK Komisyonu Teknik Görevlisi Mualla Özgür Özkan tarafından sonuç bildirgesi okunarak, kurultay sonlandırıldı.

Sonuç bildirgesine ulaşmak için tıklayınız.