FIRAT PLASTİK A.Ş. FABRİKASI'NA TEKNİK GEZİ DÜZENLENDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

06 Mayıs 2019

03-04 Mayıs 2019 tarihlerinde, Fırat Plastik A.Ş.'ye teknik gezi ve İstanbul Kültür turu düzenlendi. 

03 Mayıs 2019 tarihinde; Dolmabahçe Sarayı, Dolmabahçe Valide Sultan Camii ve 1453 Tarih Müzesi gibi İstanbul'un çeşitli tarihi yerlerini ziyaret etme şansı bulan üyelerimiz, 4 Mayıs 2019 tarihinde ise Fırat Boru firmasına düzenlenen teknik gezi ile bilgilerini geliştirme fırsatını buldular.

MMO Ankara Şube Tesisat Komisyonu tarafından gerçekleştirilen ve Fırat Plastik A.Ş.F tarafından desteklenen geziye, tesisat alanında çalışan üyelerimiz, yeni mezun genç meslektaşlarımız katıldı. Üyelerimiz teknik gezinin ilk etabında, fabrika konferans salonunda gerçekleştirilen ve Bölge Satış Şefi Mert Yavuz ile Pazarlama Müdürü İsmail Yıldırım tarafından yapılan "PVC Residence Sessiz Boru Metal Sistemler, Pert ve PPRC Boru Uygulamaları" konulu seminere katıldılar. Seminer sonunda katılım sertifikası da alan üyelerimiz daha sonra fabrika üretim sahasını gezerek, yetkililerden fabrika ve üretim hakkında bilgi aldılar. 

40 üyemizin katılım sağladığı geziye; üyelerimiz ile birlikte, MMO Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Odabaşı, Şube Tesisat Komiyonu üyeleri  ile Şube Teknik Görevlileri Ali Göktaş ve Corç Işıldar da katıldı.