GEMAK FİRMASINDA "UYGULAMALI ENDÜSTRİYEL OTOMASYON" EĞİTİMİ VERİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

19 Mart 2019

15-16 Mart 2019 tarihlerinde, GEMAK Firması’nda aralarında üyelerimizin de bulunduğu firma çalışanlarına yönelik olarak "Uygulamalı Endüstriyel Otomasyon" eğitimi gerçekleştirildi. 

Bülent Uçar tarafından verilen eğitimde; Pnömatik hakkında ayrıntılı açıklamalar yapılarak, pnömatik ve elektrik enerjisinin bir arada kullanımı, PLC ve Invertör ile konveyör hız kontrolü uygulamaları gibi konularda katılımcılar bilgilendirildi.

Şube Yönetim Kurulu Üyesi Anıl Uçar ile Şube teknik görevlileri Ali Göktaş ve Corç Işıldar’ın da katıldığı etkinlikte ayrıca, GEMAK Firmasında çalışan mühendislere yönelik, Şube çalışmaları hakkında bilgilendirilme yapılarak, üye kaydı alındı.