“İSTANBUL ULUSLARARASI OTOMOTİV ENDÜSTRİSİ AUTOMECHANIKA 2018" FUARINA KATILDIK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

09 Nisan 2018

05-08 Nisan 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuara, 07 Nisan 2018 tarihinde aralarında öğrenci üyelerimizin de bulunduğu 60 üye ile katılım sağladık. Etkinliğe ayrıca Şube teknik görevlisi Bilge Kağan Kızılsu da eşlik etti.

Yaklaşık 824 katılımcının Türkiye’den, 843 katılımcının ise yurtdışından katıldığı ve otomotiv endüstrisinden orijinal ürün üreticisi (OEM) ve yedek parça profesyonellerini bir araya getiren fuarda, üyelerimiz ilgili sektörlerin tamamına ulaşma şansı yakaladılar. Fuar ziyaretinde ayrıca, ilgili stantlar gezilerek, Oda ve Şube çalışmaları hakkında yetkililer bilgilendirildi.

Telefonunuza MAKİNA MOBİL uygulamasına indirerek, tüm etkinliklerimize anında ulaşabilirsiniz.

Makina Mobil uygulamasını indirmek için;