ODTÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİNE KATILDIK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

09 Temmuz 2018

7 Temmuz 2018 tarihinde, ODTÜ Mühendislik Fakültesi 2017-2018 akademik yılı mezuniyet törenine katıldık.

Mühendislik Fakültesi‘nden mezun olan öğrenciler için düzenlenen törende; Makina, Endüstri ve Uzay Havacılık Mühendisliği bölümlerinde dereceye girerek mezun olan öğrencilere, MMO Ankara Şube Yönetim Kurulu Yedek Üyesi Defne Kıran ve Şube Teknik Görevlileri Mualla Özgür Özkan ve Egegün Ünveren'in de katıldığı törende, Şubemizce hazırlanan mezuniyet plaketleri ve çeşitli hediyeler verildi. Mühendislik Fakültesi‘nden mezun olan öğrenciler için düzenlenen törende; Makina, Endüstri ve Uzay Havacılık Mühendisliği bölümlerinde dereceye girerek mezun olan öğrencilere, Şube Teknik Görevlileri Mualla Özgür Özkan ve Egegün Ünveren tarafından, Şubemizce hazırlanan mezuniyet plaketleri ve çeşitli hediyeler verildi.