Şubemiz 26. Olağan Genel Kurulu Sona Erdi. Çağdaş Mühendisler Listesi Güven Tazeledi.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Ocak 2018

TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) Ankara Şube’nin 26. Olağan Genel Kurulu 13–14 Ocak 2018 tarihlerinde yapıldı. 

13 Ocak Cumartesi günü İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Teoman Öztürk Toplantı Salonu’nda yapılan genel kurulda MMO Ankara Şube’nin 25. Dönem iki yıllık çalışmaları değerlendirildi. 14 Ocak Pazar günü Sarar İlkokulu’nda yapılan ve resmi sonuçlar neticesinde toplam 2.511 geçerli oyun kullanıldığı genel kurul seçimlerini ise 1.552 oyla Sadettin Özkalender başkanlığındaki Çağdaş Mühendisler listesi kazandı.

MMO Ankara Şube Yönetim Kurulu üyeliği için Pazar günü yapılan seçimler iki liste üzerinden yapıldı ve Sadettin Özkalender başkanlığında seçimlere giren Çağdaş Mühendisler listesinin tamamı yönetim kuruluna seçildi.

Sadettin Özkalender, seçim sonuçlarının belli olmasının ardından yaptığı konuşmada, bir demokrasi şöleni olarak geçen genel kurul için tüm üye ve çalışanlara teşekkür etti. Özkalender, “Çağdaş Mühendisler adayları olarak bizler, Şubemiz-Odamız ve Birliğimizin on yıllardır kararlılıkla savunduğu bağımsız, mesleki, demokratik çizginin sürekliliğini sağlamak için aday olduk. 15 bin 702 üyemiz ve 1.954 öğrenci üyemizin katılımını esas alan, bilimsel/teknik gelişimler ve ilgili standartlar çerçevesinde doğru, nitelikli meslek faaliyetleriyle toplum yararı ve kamu sağlığını gözeten bir programı üretip hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

MMO Ankara Şube 26. Dönem Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri Sadettin ÖZKALENDER, Selim ULUKAN, Seyit Ali KORKMAZ, Cemal GEDİKOĞLU, Mehmet Serdar ULU, Elif CANLI ve Sevim ERSOY’dan; Yedek Üyeleri Aytekin ÇAKIR, Tülay YENER, Niyazi KANTAR, Utku HATİPOĞLU, Nuray YAZICIOĞLU, Eren ŞAHİN ve Anıl UÇAR’dan oluştu.