"VARLIK YÖNETİMİ" KONULU SEMİNER GERÇEKLEŞTİRİLDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

10 Ekim 2019

Sunumu Dr.Baran Akınbingöl ve Tolga Yılmaz tarafından yapılan “Varlık Yönetimi” konulu seminer, 9 Ekim 2019 tarihlerinde MMO Suat Sezai Gürü Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

​Açılış konuşması MMO Ankara Şube Yönetim Kurulu Üyesi Anıl Uçar tarafından yapılan seminerde; ISO 55000 Varlık Yönetimine genel bakış, prensipler ve terminoloji, ISO 55001 Varlık Yönetimi yönetim sistemleri, ISO 55002 Varlık Yönetimi yönetim sistemleri - ISO 55001’in uygulanması için kılavuz, TS EN 16646 bakım ve fiziki varlık yönetimi içerisinde bakım, TS EN 13306 bakım ve bakım terimleri sözlüğü, PD IEC/TS 62775:2016 Uygulama kuralları ile varlık yönetim sistemlerinin uygulanması için teknik ve finansal süreçler ve CCPS Varlık Bütünlüğü Yönetimi için rehber oluşturma hakkında katılımcılar bilgilendirildi. 20 üyemizin katıldığı seminer sonunda, Anıl Uçar tarafından, sunumu gerçekleştiren Dr. Baran Akınbingöl ile Tolga Yılmaz'a katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.