Yeni Mezun Meslektaşlarımıza Yönelik "Genel Tasarım Yaklaşımları ve Yöntemleri" Webinarı Gerçekleştirildi

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Ankara Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

19 Haziran 2021

Yeni mezun üyelerimize yönelik çevrim içi olarak düzenlediğimiz ve sunumunu Candaş Urunga'nın yaptığı "Genel Tasarım Yaklaşımları ve Yöntemleri" webinarı 19 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirildi.

Webinarda, tasarım süreci, mühendislik tasarım ilkeleri, mühendislik modelleme, montaj ve çizim ilkeleri, tasarım standartları ve gereksinimleri, tasarım için araçlar, yapısal analizle en iyi yapısal tasarıma ulaşmak, topoloji optimizasyonuyla en iyi yapısal tasarıma ulaşmak, imal edilebilirlik için tasarım toleranslandırma ve birleştirme teknolojileri gibi konular ele alındı. Webinarın sonunda eğitmenimiz tarafından katılımcıların sorularını yanıtladı.