Başkan Atmaca’dan 19 Mayıs Mesajı

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Antalya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

19 Mayıs 2020

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Doç. Dr. İbrahim Atmaca, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Atmaca mesajında, 19 Mayıs’ın vatanımızın İtilaf Devletleri’nin işgaline karşı Kurtuluş Savaşı’nın başladığı gün olarak kabul edildiğini ifade ederek, ‘Bağımsızlığın, zaferin ve kurtuluşun simgesi olan 19 Mayıs’ı gençlere armağan eden Mustafa Kemal Atatürk, ülkemizin geleceğinin teminatı olarak gördüğü gençliğe olan güvenini göstermiştir. Bundan 101 yıl önce büyük bir kararlılık ve inançla bindiği Bandırma gemisi ile ülkemizin bağımsızlık mücadelesi için Samsun’a doğru yola çıkan Atatürk, özgürlüğe ve bağımsızlığa aşık olan milletimizi ‘Ya Özgürlük Ya Ölüm’ parolasıyla şaha kaldırmış ve büyük bir destanın en önemli adımını atmıştır. Bugün gençliğimize düşen en büyük görev bundan bir asır önce pes etmeyen ve son nefesine kadar mücadele eden atalarımızın izinden giderek, ülkemizi geleceğe; Atatürk’ün muasır medeniyetler seviyesi olarak bahsettiği bilim ve teknoloji çağına taşımaları için var güçleriyle çalışmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyor, tüm halkımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” dedi.