Başkan Hamamcıoğlu’ndan Cumhuriyet Bayramı mesajı

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Antalya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

28 Ekim 2018

MMO Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Hamamcıoğlu mesajında, “29 Ekim 1923, milletimizin destansı bir kurtuluş mücadelesi sonucunda Cumhuriyetin ilan edildiği, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde egemenliğin kayıtsız şartsız millete verildiği, tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulduğu tarihimizin en önemli dönüm noktasıdır. Türkiye Cumhuriyeti Atatürk'ün hedef olarak ortaya koyduğu 'Muasır Medeniyetler' yolunda kurulduğu günden bu yana demokrasi, insan hakları, eğitim, sağlık, bilim, ekonomi, ulaştırma olmak üzere tüm alanlarda önemli mesafeler kat etmiştir.
Cumhuriyetimizi bu temellere bağlı kalarak daha ileriye taşımak ve sonsuza kadar yaşatmak ise hepimizin en kutsal vatani görevidir. Odamız; her düzeyde eşitlikçi, özgürlükçü, demokratik, laik; eşit yurttaşlık haklarını, barışı ve halkların kardeşliğini; planlama-sanayileşme-kalkınmayı esas alan bir Türkiye ve Cumhuriyet özlem ve bilinciyle, bütün üyelerimizin ve halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlamaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 95’inci yılını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları bize vatan kılmak için fedakârlıkla mücadele eden tüm gazilerimizi ve şehitlerimizi saygıyla anıyorum” dedi.