Hamamcıoğlu’ndan Kurban Bayramı mesajı

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Antalya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

18 Ağustos 2018

MMO Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 
 

Hamamcıoğlu mesajında, “Aile olmanın, paylaşmanın ve yardımlaşmanın simgesi olan bir bayramı daha birlikte yaşamanın sevinci içerisindeyiz. Barışa ve kardeşliğe, birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde bu bayram vesilesiyle ülkemizde ve tüm dünyada huzurun ve barışın hakim olmasını temenni ederim. Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramınızı şahsım, yönetim kurulu üyelerim ve çalışma arkadaşlarım adına kutlar, çağdaş bir toplum olmanın gereklerini yerine getiren, bilim ve teknolojide ileri bir ülke olmak temennisiyle güzel bir bayram geçirmenizi dilerim” dedi.