MMO Türk Müziği Korosu’ndan Müzik Ziyafeti

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Antalya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

23 Ocak 2020

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şubesi Türk Müziği Korosu, ‘Rakım Elkutlu Besteleri ve Rast Eserler’ temalı konseriyle sanatseverlerle buluştu.

Muratpaşa Belediyesi Konser Salonu’nda Koro Şefi Jülide Akdeniz yönetiminde sahne alan MMO Türk Müziği Korosu, konserin ilk bölümde Rakım Elkutlu Bestelerini seslendirirken ikinci bölümde ise Rast eserlerle dinleyicilere müzik ziyafeti sundu.

Konser öncesinde kısa bir konuşma yapan MMO Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, MMO Antalya Şubesi Türk Müziği Korosu’nun çok önemli konserlere imza attığı ifade ederek, “Koromuzun biz mühendisler için çok önemli bir misyonu var. Çünkü koromuz ağırlıklı olarak bilim ve teknik anlamda faaliyet gösteren makine mühendislerinin, sanata ve müziğe açılan bir kapısı. Antalya’nın en önemli ve en özel korolarından bir tanesi. Bundan dolayı da Makine Mühendisleri Odası’nın bir gurur kaynağı. Geçmişten günümüze koromuza katkı koyan tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi. Hamamcıoğlu sözlerini Atatürk’ün ‘Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir’ sözüyle noktaladı.

Konserin ardından Koro Şefi Jülide Akdeniz’e çiçek takdim eden Hamamcıoğlu, Kültür Sanat Komisyonu başta olmak üzere, tüm koro üyelerine ve konsere katılan misafirlere teşekkür etti.