SDÜ’ lü Makine Mühendisi Adaylarına Baretli Mezuniyet

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Antalya Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

04 Nisan 2018

Süleyman Demirel Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü, mezun olmaya hak kazanan 320 öğrencisi için ‘Mezuniyet Töreni’ düzenledi.

Törene SDÜ Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ramazan Kayacan, Bölüm öğretim üyeleri, mezun olan öğrenciler ve ailelerinin yanı sıra Makine Mühendisleri Odası (MMO) Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu, Isparta Temsilcisi Burak Büyükaşıcı, Temsilcilik Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Süalp, Cengiz Tığ ve Bulut Güneş de katıldı.

Törende açılış konuşması yapan Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ramazan Kayacan, “Sizlerden daha çok annelerinizin, babalarınızın, kardeşlerinizin ve sizleri seven diğer yakınlarınızın özlemlerini çektikleri mutlu gün, yoğun bir emek ve özverinin yaşandığı dört yılın sonunda geldi, çattı. Artık iş hayatına atılacaksınız. İş hayatında zorluklarla karşılaşacaksınız, okul günlerinizi özleyeceksiniz. Bazen de iş hayatının zorluğu karşısında ‘keşke dersleri daha iyi dinleseydim’ diyeceksiniz. Çünkü teknoloji baş döndürücü bir hızla gelişiyor. Rekabet zorlu ve artık ulusal boyuttan uluslar arası boyuta taşınmış durumda. Sizler de bu zorlu rekabet şartlarında kendinizi yenilemek zorunda kalacaksınız. Ama bu sizler için artık zor değil! Dört yıllık eğitiminiz süresince temel mesleki bilgilerin yanında sabretmeyi, bilgiye ulaşmayı ve en önemlisi öğrenmeyi öğrendiniz. Unutmayın ki bu sizin için en büyük kazanımdır. Bölümümüzün tüm akademik ve idari personeli adına sizleri tebrik ediyor, bundan sonraki hayatınızda sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Yolunuz aydınlık, bahtınız hep açık olsun” dedi. 

Törende mezun olan 320 öğrenciye MMO Antalya Şube Başkanı Ayşen Hamamcıoğlu ve Isparta Temsilcisi Burak Büyükaşıcı tarafından, özel hazırlanmış olan baretleri takdim edildi. Ayrıca üstün başarı ile mezun olan öğrencilere plaketleri, başarı belgeleri ve gül ürünlerinden oluşan hediye paketleri takdim edildi.

Konuşmaların ardından öğrenciler baretlerini takarak bolca hatıra fotoğrafı çektirdiler ve kep atmak yerine baretlerini havaya kaldırarak mezuniyetlerini kutladılar.