Bursa İl Emniyet Müdürü Yardımcısı Ahmet Alaağaçlı’ya Ziyaret

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Bursa Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

03 Ekim 2018

MMO Bursa Şubesi’nin Kurumsal Ziyaretleri Sürüyor

Bursa'nın Daha Yaşanabilir Bir Kent Olması İçin Kurumlar Arası İletişim Ve Diyalog Önemli

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, göreve yeni başlayan Bursa İl Emniyet Müdürü Yardımcısı Ahmet Alaağaçlı’yı ziyaret etti.

Ziyarete, MMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Fikri Düşünceli, MMO Bursa Şube Sekreter Üyesi Ferudun Tetik ve MMO Bursa Şube Müdürü C. Serdar Sönmez katıldılar.

MMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Düşünceli, Bursa İl Emniyet Müdürü Yardımcısı Alaağaçlı’ya Makina Mühendisleri Odası’nın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

MMO Bursa Şubesi’nin, 8000’i aşan üye sayısı ile Bursa’da bulunan 27 Akademik Meslek Odasından en çok üye ye sahip olan Akademik Meslek Odası olduğunu belirtenDüşünceli, sadece Bursa da değil aynı zamanda Güney Marmara (Balıkesir, Çanakkale, Yalova) bölgesinde de hizmet verdiklerini ifade etti.

MMO Bursa Şubesi’nin, "Güvenli kent, güvenli yaşam" projesi üzerine görüşlerini paylaşan Düşünceli, kurumlar arası iletişimi çok önemli olduğunu ve kurulan diyalogla Bursa’nın yaşanabilir bir kent olması için çalıştıklarını, bu hedefin de hep beraber katkı koyarak, mümkün olacağını söyledi.

Bursa İl Emniyet Müdürü Yardımcısı Alaağaçlı da kurumlar ve sivil toplumla kurulan diyaloğun kent için, toplum için çok önemli olduğunu ifade etti.

Düşünceli, kentteki trafik denetimlerinin yoğunlaşarak yapılmasının gerekliliğine vurgu yaparak, mühendislik, teknik bilginin ve tecrübenin gerektirdiği alanlarda kent sorunlarının çözümü için işbirliği içinde olmanın önemini belirtti.

Alaağaçlı, kent için, güvenlik için kurulan bu iletişimin birlikte ortak işler yaparak güçleneceğini ifade ederek, ziyaretlerinden dolayı MMO Bursa Şubesi’ne teşekkür ederek, memnuniyetlerini bildirdi.