BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2. SINIF YAZ DÖNEMİ STAJLARI BAŞLADI

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Bursa Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

19 Eylül 2022

Şubemiz ve Bursa Uludağ Üniversitesi arasında imzalanan protokol gereği, TMMOB Makina Mühendisleri Odası Kaynak Eğitim ve Muayene Merkezi’nde kaynak, tahribatlı ve tahribatsız muayene konularında, TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nde ise hidrolik ve pnömatik konularında teorik ve uygulamalı çalışmalar yapabilecekleri uygulamalı staj başladı.

TMMOB MMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İhsan Taşkınsel, TMMOB MMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Filiz Engin Tambova, MMO Denetleme Kurulu Üyesi Fikret Çaral ve TMMOB MMO Bursa Şube Müdürü Kaan Özten staja başlayan öğrencileri, TMMOB Makina Mühendisleri Odası Kaynak Eğitim ve Muayene Merkezi’nde ziyaret ettiler.

Makina Mühendisi adaylarının mühendislik temel uygulamaları içinde yer alan kaynak, hidrolik, pnömatik konularında, teorinin yanı sıra uygulamaları bizzat yaparak bilgi ve deneyimlerini arttırmayı amaçlayan protokol kapsamında, öğrencilere başarılar dileyen MMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Taşkınsel, “Mesleğin içerisinde olan birisi olarak uygulama ve stajın önemini biliyorum. Kurum olarak da kendimizi bir eğitim kurumu olarak görüyoruz. Temel amacımız mesleki gelişim ve alınan teorik bilgilerin uygulamaya dökülmesine katkı sağlamaktır. Bu anlamda Bursa Uludağ Üniversitesi ile uzun yıllardır devam eden işbirliğini çok önemsiyoruz. Pandemi ile işbirliğimiz kesintiye uğrasa da bu bağı tekrar inşa etmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.