MAKİNA EMNİYETİ RİSK ANALİSTİ EĞİTİMİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Bursa Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

21 Ocak 2020

Eğitmenler:    Halil KALE
                      H. Boran AKINBİNGÖL
                      Uygar ÇEVİK

Eğitimin Amacı:
Makina İmalat Sektöründe tasarım, araştırma ve geliştirme, kalite kontrol departmanlarında çalışanlar ile iş sağlığı ve güvenliği bakımından hizmet veren uzman kişiler ve bilirkişiler için ülkemizde en sık yaşanan kaza türü olan makina kazaları kapsamında makinalara özgü tehlikeleri belirleme bu tehlikelerden kaynaklanabilecek riskleri tanımlama, analiz etme ve değerlendirme yöntemleri hakkında bilgi, tecrübe edindirme ve uygulama yaptırma suretiyle makine emniyeti bakımından gelişimlerini ilerletme amaçlandırmaktadır.
 
Eğitim Tarihi: 07 - 08 Mart 2020
Eğitim Yeri: MMO Bursa Şube Eğitim Salonı
Eğitim Ücreti: 400 TL (Üye) - 550 TL (Diğer)