MMO Bursa Şubesi Cumhuriyet Kahvaltısında Bir Araya Geldi

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Bursa Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

31 Ekim 2019

MMO Bursa Şubesi 29 Ekim Cumhuriyet Kahvaltısı Gerçekleştirdi

TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) Bursa Şubesi’nin üyelerle ilişkileri güçlendirmek amacıyla sürdürdüğü kahvaltı buluşmaları sürüyor.

Podyumpark Köşebaşı Restaurant’da eş ve çocuklarıyla birlikte 29 Ekim Cumhuriyet kahvaltısında bir araya gelen MMO Bursa Şube üyeleri, öğrenci üyeler ve aileler sohbet etme fırsatı buldular.

MMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Fikri Düşünceli, geleneksel hale getirdikleri kahvaltı buluşmaları ile meslektaşları ve aileleri arasında diyalog, birlik ve dayanışmayı güçlendirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Düşünceli, “TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi olarak her düzeyde eşitlikçi, özgürlükçü, demokratik, laik, bilimin, aydınlanmanın, planlama-sanayileşme-kalkınma-istihdam bütünlüğünün, kamu-toplum yararının, ülkede, bölgede, dünyada barış politikasının esas alındığı bir Türkiye özlemiyle bütün üyelerimizin ve halkımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyoruz. Üyelerimiz, eşleri, çocukları ve öğrenci üyelerimizle birlikte Cumhuriyetimizin heyecanını paylaşıyoruz. Cumhuriyete ve kazanımlarına hep birlikte sahip çıkıyoruz, çıkacağız. Yaşasın Cumhuriyet” dedi.

Düşünceli, Oda üyesi meslektaşları ile buluşmaya devam edeceklerini ifade etti.