MMO Bursa Şubesi'nde Zafer Yeniden Çağdaş Mühendislerin

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Bursa Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Ocak 2018

MMO Bursa Şubesi’nde Çağdaş Mühendisler’e güvenoyu

Fikri Düşünceli: Aklın, bilimin ve vicdanın sesi olmaya devam edeceğiz

TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) Bursa Şubesi seçimlerinde zafer yeniden Çağdaş Mühendisler’in oldu.

Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Yerleşkesi’nde 13 Ocak Cumartesi günü başlayan MMO Bursa Şubesi 16. Olağan Genel Kurulu bugün yapılan Şube Yönetim Kurulu ve MMO Genel Merkez Delege seçimleri ile tamamlandı.

Seçimlerde Fikri Düşünceli’nin Yönetim Kurulu Başkan Adayı olduğu ‘Çağdaş Mühendisler’in listesi, 1435 oy alarak tekrar MMO Bursa Şube Yönetimine seçildi. Seçimde Mustafa Arslan’ın Başkan Adayı olduğu Birlik Grubu listesine ise 591 oy çıktı.

Birlik Grubu ile Çağdaş Mühendisler’in yarıştığı,  MMO Genel Merkez delege seçiminde, Çağdaş Mühendisler'in listesi 1382 oyla alırken, Birlik Grubu'nun listesi ise 566 oyda kaldı.

Çağdaş Mühendisler Grubu’nun başarılı çalışmalarının karşılığını aldığını belirten Fikri Düşünceli, “Ülkemiz, halkımız ve mesleğimiz için aklın, bilimin ve vicdanın sesi olma hedefiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. MMO Bursa Şube seçimlerine katılan tüm meslektaşlarımıza, demokrasiye, ülkemize, mesleğimize ve meslek odamıza sahip çıktıkları için teşekkür ediyorum, hepinizi yürekten kutluyorum” dedi.

15. Dönem MMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mart seçime katılan tüm meslektaşlarına teşekkür ederek, “Etkin ve başarılı bir çalışma döneminin ardından üyelerimizin ülkesine, mesleğine ve değerlerine sahip çıkma iddiasında olan Çağdaş Mühendislere destek vermesi sevindiricidir. Zor geçecek bir dönem için MMO Bursa Şubesi 16. Dönem için seçilen Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine güveniyorum, başarılar diliyorum.” Dedi.

Birlik Grubu Başkan Adayı Mustafa Arslan seçimden sonra Fikri Düşünceli’yi kutlayarak, yeni dönemdeki çalışmalarında başarılar diledi.

‘Çağdaş Mühendisler Grubu’nun MMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Asıl: Fikri Düşünceli, Ferudun Tetik, Ahmet İhsan Taşkınsel, Devrim Tutku Ateş, Yasemin Yeşil, Ercan Mastar, Ali Bülent Setbaş

Yedek: D.Alpaslan Gürbüzer, Nuray Yılmaz Gültekin, Filiz Engin Tambova, Esengül Basut, Umut Kahraman, Metin Saribal, Aslı Kök Özten