MMO Bursa Şubesi’nden Endüstri 4.0’da Bakım Yönetimi Semineri

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Bursa Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

16 Kasım 2017

MMO Bursa Seminerler Devam Ediyor

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, Endüstri 4.0’da Bakım Yönetimi seminerini MMO Bursa Şube Konferans Salonunda gerçekleştirdi.

BOYSWEB Ürün Yöneticisi Göksel Çelik’in konuşmacı olduğu seminerde, açılış konuşmasını MMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mart yaptı.

Mart, seminere katılımlarından dolayı katılımcılara ve Göksel Çelik’e teşekkür ederek, MMO Bursa Şubesi olarak eğitim, seminer etkinliklerine ve çalışmalarına çok önem verdiklerini, bunun için de ilgili kurum ve kuruluşlarla ilişki kurduklarını ve meslektaşlarının özellikle bilgilerinin güncellemeleri, yetkinliklerinin geliştirmeleri ve eğitimleri için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Diğer çalışan kesimlerle ilgili de MMO Bursa Şubesi’nin çalışmaları olduğunu belirten Mart, çalışanların konularında uzmanlaşmaları ile ilgili, yeterlilikleri ile de ilgili çalışmalarının olduğunu ifade etti.

Ağır ve tehlikeli işlerde çalışan her kişinin yetki belgesi alması gerektiğini söyleyen Mart, “Ağır ve tehlikeli işlerde çalışanlar Mesleki Yeterlilik Kurumu’nun tarif ettiği mesleklerle ilgili olarak yeterlilik belgesi alınmazsa, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın yaptıkları teftişlerde eksikler bulunması durumda işletmeler uyarılacaktır. Bu bir gerekliliktir, emniyet ve güvenlik açısından de gerekliliktir” dedi.

Grafiksel analizler, Raporlar ve KPI’ların anlatıldığı seminerde,  En Çoklar Analizi,  Ölçüm Değerleri Analizi, Maliyet Raporları & Analizler, Zaman Ölçekli Analiz, TPM & Otonom Bakım Raporları,  Planlı Bakım Raporları, Hedef Analizi, Varlık Maliyet ve Varlık Yenileme Maliyet Oranı Raporu,  Pivot Analizi konuları konuşmacı Göksel Çelik tarafından katılımcılarla paylaşıldı.