MMO Bursa Şubesi’nden Yıl Sonu Konseri

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Bursa Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

22 Aralık 2017

MMO Bursa Şubesi Türk Sanat Müziği Korosu’ndan Muhteşem Konser

MMO Bursa Şubesi Konserinde Sevgi, Barış ve Dayanışma Mesajları

TMMOB Makina Mühendisleri Odası (MMO) Bursa Şubesi Türk Sanat Müziği Korosu BAOB Oditoryumunda Yıl Sonu Konseri gerçekleştirdi. MMO Bursa Türk Sanat Müziği Korosunun verdiği Yıl Sonu konserinde sevgi, barış ve dayanışma mesajları verildi.

MMO Bursa Şubesi’nde 14 yıldır konserlere imza atan Salih Berkmen şefliğindeki Türk Sanat Müziği Korosu’nun seslendirdiği eserlerin yanı sıra solo şarkılar izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı. Koronun seslendirdiği Atatürk’ün sevdiği şarkılar da izleyenlerden bol alkış aldı.

MMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Mart, 14 yıldır düzenli bir şekilde çalışarak konserler veren MMO Bursa Türk Sanat Müziği Korosu’na ve şef Berkmen’e emeklerinden dolayı teşekkür etti. Her güzel şeyin bir sonu olduğunu söyleyen Mart, “Bu güzel konser bir anlamda MMO Bursa Şube Başkanlığı görevimin de son konseri oldu” dedi.“Yeni yılda, ülkemize, halkımıza, meslektaşlarımıza sağlık, huzur, barış diliyorum” diyen Mart, konseri dinlemeye gelen tüm konuklara da teşekkür etti.

MMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mart ve MMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Şef Salih Berkmen’e, gecenin sunucusu Hüsniye Öztürk’e ve MMO Bursa TSM Korosu Koristlerine çiçeklerini ve teşekkür belgelerini takdim ettiler, ardından koro ile birlikte final şarkısını söylediler. MMO Bursa Şubesi’nin geleneği haline gelen toplu fotoğraf çekimi ile konser sona erdi.