MMO Bursa Şubesi’nin Kurumsal Ziyaretleri Sürüyor

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Bursa Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

15 Kasım 2018

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, kurumsal ziyaretlerine devam ediyor.

MMO Bursa Şubesi’nden Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey’e Teşekkür Ziyareti

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, kurumsal ziyaretlerine devam ediyor.

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ziyaretlere, MMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Fikri Düşünceli, MMO Bursa Şube Sekreter Üyesi Ferudun Tetik, katıldılar.

MMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Düşünceli, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e kurumsal işbirliği çerçevesinde gerçekleştirdikleri çalışmalar için teşekkür etti.

Kent sorunlarının ve sorunların çözümlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunulan ziyarette, Meslek Odaları ile Yerel Yönetimlerin diyalog ve işbirliğinin önemi vurgulandı.

Bozbey, Akademik Odalarla birlikte işler yapmanın önemini belirtti ve ziyaretlerinden dolayı MMO Bursa Şubesi’ne teşekkür ederek, memnuniyetlerini bildirdi.

 

MMO Bursa Şubesi’nden Bursagaz’a Ziyaret

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, Bursagaz Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Özden’i ziyaret etti.

Ziyaretlere, MMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Fikri Düşünceli, MMO Bursa Şube Sekreter Üyesi Ferudun Tetik ve MMO Bursa Şube Müdürü C. Serdar Sönmez katıldılar.

Hava kirliliğinin, karbonmomoksit zehirlenmelerinin önlenmesi için birlikte yapılan çalışmaların devamlılığının önemine vurgu yapılan ziyarette, kurumsal işbirliğini sürdürmenin gerekliliği ifade edildi.

Özen, ziyaretlerinden dolayı MMO Bursa Şubesi’ne teşekkür ederek, memnuniyetlerini bildirdi.

 

Üniversite - MMO İşbirliğini Geliştiriyoruz

Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Recep Yamankaradeniz ve Makina Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Doç.Dr. Fatih Karpat,  MMO Bursa Şubesi’ni ziyaret ettiler.

Yamankaradeniz ve Karpat, Oda - Üniversite işbirliği ile, Makina Mühendisleri adaylarına yönelik yapılan çalışmadan dolayı MMO'ya teşekkür ettiler. Üniversite - Oda işbirliğinin gelişmesi ve güçlendirilmesi için görüş alıverişinde bulundular.

Oda - Üniversite işbirliği çerçevesinde yapılan ve yapılacak olan çalışmaların değerlendirildiği ziyarette MMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Düşünceli, Oda – Üniversite işbirliğinin önemini vurgulayarak, meslek odalarının mühendislik öğretimi yapan öğrencilerin ikinci ailesi olduğunu ve üniversite ile ilişkileri geliştirme gayreti içinde olduklarını ifade etti.

MMO’nun aynı zamanda bir eğitim kurumu olduğu belirten Düşünceli, Oda tarafından sık sık düzenlenen eğitim, seminer, staj, teknik geziler, kurslarla öğrencilerin mesleki gelişimlerine önemli katkılar sağlanarak, bilgilerini güncellemelerine destek olduklarını ve Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ile ortak işler yapmanın önemini dile getirdi.

Düşünceli, MMO Bursa Şubesi tarafından, yeni mezun ve çalışmayan üyelere yönelik 20 farklı konuda verilen eğitimin programının önemini belirterek, Yeni Mezun ve Çalışmayan Üyelere Yönelik Eğitimler kapsamında genç meslektaşlarımızın, bilgi birikimlerinin artırılması ve iş bulmada kolaylık sağlayacak sertifikalara sahip olmaları hedefleniyor” dedi.

Düşünceli, Yamankaradeniz ve Karpat’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek memnuniyetlerini ifade etti.