TMMOB Bursa İKK 30’uncu Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası Şampiyonu Belli Oldu

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Bursa Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

10 Mayıs 2018

Geleneksel Turnuvanın Şampiyonu ‘İnşaat Beton’ Oldu

TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu tarafından bu yıl 30’uncusu düzenlenen Geleneksel Futbol Turnuvası Şükrü Şankaya Tesislerinde iki kategori takımları arasında oynanan maçlarla sona erdi.

Bu yıl Elektrik Mühendisi Delil Arslan ve Kimya Mühendisi Osman Demir anısına düzenlenen turnuvada mühendis, mimar ve şehir plancılarının oluşturduğu birinci kategoride 20 takım, veteran kategorisinde ise 6 takım şampiyon olmak için ter döktü. Turnuvanın galibi olan İnşaat Beton takımı kupayı evine götürürken Veteran kategorisinde ise ZMO Eski Toprak şampiyonluk kupasını evine götürdü.

Turnuvada İnşaat Beton şampiyon olurken, İnşaat Çelik ikinci, Makina Kaynak üçüncü oldu, Veteran takımlarında ise ZMO Eski Toprak şampiyon olurken, Recep Şeker Veteran Takımı ikinci,  Celil Çolak Veteran Takımı üçüncü oldu. Şükrü Şankaya Spor Tesisleri’nde iki ay boyunca yapılan maçların ardından yine dostluk ve birliktelik kazandı.

Maçların sonunda her iki turnuvada dereceye giren takımlara ve gol krallarına kupa ve plaketleri verildi. Ayrıca anılarına turnuva düzenlenen  Delil Arslan ve Osman Demir’in ailelerine anı plaketleri, turnuvayı yöneten hakem ve sağlık personeline de teşekkür plaketleri sunuldu.

TMMOB Bursa İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Fikri Düşünceli, Elektrik Mühendisi Delil Arslan ve Kimya Mühendisi Osman Demir’i saygıyla andıklarını belirterek, 30 yıldır devam eden turnuvanın dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini söyledi. Turnuvanın en önemli özelliğinin 30 yıldır devam etmesi olduğunu belirten Düşünceli, turnuvanın düzenlenmesine katkıda bulunan herkese teşekkür etti.