Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Etemoğlu’na Ziyaret

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Bursa Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

21 Mayıs 2019

MMO Bursa Şubesi'nden Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Etemoğlu’na Ziyaret

MMO Bursa Şubesi’nin Kurumsal Ziyaretleri Sürüyor

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Bursa Şubesi, Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Akın Burak Etemoğlu’nu ziyaret etti.

Ziyarete, MMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Fikri Düşünceli ve MMO Bursa Şube Sekreter Üyesi Ferudun Tetik ve MMO Bursa Şube Müdürü Kaan Özten katıldılar.

MMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Düşünceli’nin, Oda – Üniversite işbirliğinin önemini vurguladığı ziyarette, meslek odalarının mühendislik öğretimi yapan öğrencilerin ikinci ailesi olduğunu ve üniversite ile ilişkileri geliştirme gayreti içinde olduklarını ifade etti.

MMO’nun aynı zamanda bir eğitim kurumu olduğu belirten Düşünceli, Oda tarafından sık sık düzenlenen eğitim, seminer, staj, teknik geziler, kurslarla öğrencilerin mesleki gelişimlerine önemli katkılar sağlanarak, bilgilerini güncellemelerine destek olduklarını ve Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ile ortak işler yapmanın önemini dile getirdi.

TMMOB MMO Bursa Şubesi ve Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina ve Endüstri Mühendisliği Bölümleri arasındaki protokol çerçevesinde gerçekleştirilen, sanayiye yönelik projelerin yarıştığı, Öğrenci Bitirme Proje Yarışması’nın önemli bir yere sahip olduğunu belirten Düşünceli, sanayinin donanımlı mühendislere ihtiyacı olduğunu ve sanayi ile iç içe olan projeler, mezun olduktan sonra genç meslektaşlarına yol açtığını ifade etti.

MMO Bursa Şubesi Üniversite Sanayi İşbirliği Komisyonu’nun çalışmaları hakkında da Prof. Dr. Etemoğlu’na bilgi veren Düşünceli, Üniversite – Sanayi – Oda işbirliğinin, kent için, üniversite için, sanayi için öneminden bahsetti. Ayrıca uygulamalı eğitimin mühendislik öğrencileri için çok önemli olduğunu da ifade eden Düşünceli, MMO Bursa Şubesi Üniversite Sanayi İşbirliği Komisyonu olarak Üniversite ile uygulamalı eğitim konusunda ortak işler gerçekleştirmenin önemini vurguladı.

Düşünceli, Bursa’nın sanayi ve ekonomi açısından ülkenin üst sıralarda olduğunu ve bu üst sıranın da üniversite eğitim düzeyi içinde geçerli olması gerektiğini vurguladı.

MMO Bursa Şubesi ile birlikte genç mühendis adaylarına yönelik çalışmalar yapmak ve projeler üretmekten mutlu olacaklarını belirten Uludağ Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Akın Burak Etemoğlu, ziyaretlerinden dolayı MMO Bursa Şubesi’ne teşekkür ederek, memnuniyetlerini bildirdi.