İş Hayatına Hazırlık Seminerleri / 2

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

21 Şubat 2020

Değerli Meslektaşlarımız, 
Mühendislik; bilimsel bilgi ve teknolojiyi kullanarak doğal kaynakları insanlık için yararlı araçlara dönüştürme mesleğidir.
Böylesine önemli bir üretim sürecinde yer alan mühendisler ve mühendis adayları 'hiç bitmeyen bir öğrenme' süreci içerisindedirler.

Odamızın kuruluş amaçlarından birisi olan ve sürekli üzerinden durduğumuz bu konuda hazırladığımız temel eğitimler/seminerler programının ikincisine katılmanızın sizlere bilginin öğrenilmesi ve takibi konusunda önemli yararlar sağlayacağı düşüncesindeyiz.

Bu düşünceler ışığında eğitimleri takip etmenizi dileriz.

Not: Eğitimlere devam sağlayan katılımcılara sertifika verilecektir. 

Not2: Eğitim değerlendirme toplantısı sonucu yapılan seminerlerin değerlendirilmesi ve yeni programların hazırlığı üzerine görüşülecektir.