KENTGAZ İLE ŞUBEMİZ ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

13 Ekim 2007

 KENTGAZ Denizli Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. ile Şubemiz Arasında İç Tesisat Kontrolü ve Gaz Açma Protokolü İmzalandı.

KENTGAZ Denizli Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. ile Şubemiz Arasında İç Tesisat Kontrolü ve Gaz Açma Protokolü İmzalandı

4646 Sayılı Doğal Gaz Piyasası Kanunu doğrultusunda yayımlanan Doğal Gaz Piyasası İç Tesisat Yönetmeliği'nin 6. maddesi "Müşteri tarafından yaptırılan iç tesisatın proje onayı, yapım uygunluk kontrolü ve işletmeye alınması, dağıtım şirketinin yükümlülüğündedir. Dağıtım şirketi kontrol yükümlülüğünü, kendi teknik personeli veya sorumluluğu kendisinde kalmak kaydıyla kendi adına çalışan sertifika sahibi denetim şirketleri aracılığı ile yerine getirebilir." ve Doğal Gaz Piyasası Dağıtım ve Müşteri Hizmetleri Yönetmeliği'nin 37. maddesi ise "Dağıtım şirketi, yaptırılan iç tesisatı ilgili mevzuat hükümlerine göre, tesisatın kontrol ve onayı için kendisine yapılan müracaat tarihinden itibaren en geç on gün içinde kendi teknik personeline veya iç tesisatı yapan firma dışında kendi adına çalışan sertifika sahiplerine kontrol ve test ettirir ve uygun bulması halinde onaylar. Uygun bulmaması halinde ise, tespit edilen hata ve eksiklikler giderildikten sonra, kontrol ve testlere ilişkin işlemler yeniden yapılır." Şeklindedir.KENTGAZ Denizli Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. ile Şubemiz arasında imzalanan protokolle KENTGAZ sorumluluğu altında bulunan tüm konut ve küçük tüketimli tesislerin iç tesisat projelerinin tesisat kontrollerinin (yapım uygunluk kontrollerinin) Şubemiz tarafından yürütülmesi konusu karara bağlanmıştır.