Pamukkale Üniversitesi'nde TMMOB İletişim Birimi Tekrar Faaliyete Geçirildi.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

31 Mart 2022

Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi içerisinde daha önceki dönemlerde yer alan ve öğrenci örgütlenmesi için çok önemli bir fırsat olan TMMOB İletişim Ofisi tekrar aktif hale getirilerek, açılışı yapıldı.

PAÜ Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinlikte PAÜ Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir KAVAKLIOĞLU ve TMMOB Denizli İKK Sekreteri Mehmet AKKÖSE birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından iletişim ofisi açılarak öğrencilerimizin hizmetine sunuldu. 

Etkinlik sonrasında yapılan kokteylde öğrencilerimiz ile TMMOB ve Oda yöneticileri sohbet ederek; TMMOB, Oda ve Öğrenci yapılanması konularında görüş alış verişinde bulundular.

Etkinliğe ait diğer fotoğraflara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.