TSM Koromuz 15. Kez Müzikseverlerle Buluştu.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Denizli Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

29 Nisan 2019

Odamız TSM Korosu konseri 15. kez Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi'nde Denizlili müzikseverler ile bir araya geldi. Bu yılki konserde tema 'Muzaffer İlkar Şarkıları' idi.

Konserin açılış konuşmaları Şube Yönetim Kurulu Başkanımız Prof.Dr. Harun Kemal ÖZTÜRK ve Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz DOĞAN tarafından yapıldı.

Şube YK Başkanımız Öztürk konuşmasında; Mustafa Kemal Atatürk 'ün "güzel sanatlarda başarıya ulaşmak, bütün devrimlerde başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda başarılı olmayan milletler ne yazık ki,medeniyet alanında yüksek insanlık sıfatıyla yer almaktan ilelebet mahrum kalacaklardır." deyişine dikkat çekerken, konuşmasının devamında "müziğin kuşkusuz diğer sanatlar arasında ayrı bir yeri vardır. Bizde bu anlayışla Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi olarak her alanda ülkemize değer katarken, alın terimizle, beyin gücümüzle ülkemizin gelişmesine, büyümesine, refah seviyesinin artmasına katkı sağlarken sanatı göz ardı edemezdik, etmedik. Bu nedenle Makina Mühendisleri Odası Denizli Şubesi olarak yıllardır TSM Koromuza destek olduk ve destek olmaya devam edeceğiz." dedi.

Koromuz bu yıl Muzaffer İlkar şarkılarını söyleyerek, seyircilere unutulmaz bir akşam yaşatırken, konser sonunda Şef Hulusi Şimşek'e ve konsere destek veren kuruluş temsilcilerine teşekkür plaketkeri ve çiçek takdimi yapıldı.