2012 YILI SMM BÜROSU TESCİL VE YETKİ/UZMANLIK BELGELERİ VİZE İŞLEMLERİ BAŞLIYOR

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

2012 Yılı SMM Bürosu Tescil ve Yetki/Uzmanlık Belgeleri Vize İşlemleri için 1 Aralık 2011 tarihinden itibaren Şube ve Temsilciliklerimize başvurabilirsiniz.

Bilindiği gibi TMMOB Makina Mühendisleri Odası Serbest Müşavirlik Mühendislik Büroları Tescil ve Mesleki Denetim Yönetmeliğinin 07.02. maddesi gereğince Büro Tescil Belgenizi her yıl vizeletmeniz gereklidir. Vizeleme işlemi için 1 Aralık 2011 tarihinden itibaren aşağıdaki belgelerle birlikte Şube ve Temsilciliklerimize başvurulması gerekmektedir.

BÜRO TESCİLİ VİZELEMESİ İÇİN GEREKLİ EVRAK

1- SMM belgesinin aslı

2- SMM başvuru formu

3- SMM Bağ-Kur`lu ise; son yatırdığı prim makbuzu fotokopisi

SMM Sözleşmeli ise; sözleşme fotokopisi (süresi dolmuş ise yenilenmeli), SSK`ya verilen son dört aylık bildirge ve 12 aylık hizmet dökümü

SMM Emekli ise; emekli olduğuna dair belge

4- Vergi levhası fotokopisi (Firmada adres değişikliği var ise yeni adreste düzenlenmiş olmalı)

4- 2012 yılı ödentisi ( 84,00 TL )

5- Mühendis Yetki Belgesi vb belgelerin asılları (her belge için 15,00 TL)

6- 2012 yılı Büro Tescil Belgesi vize ücreti ( 60,00 TL )