DİYARBAKIR 9. ORTADOĞU İNŞAAT FUARINA KATILIM SAĞLADIK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

18 Mart 2019

Şubemiz 14-15 Mart 2019 tarihlerinde Diyarbakır’da düzenlenen 9. Ortadoğu İnşaat Fuarına katılım sağladı

Fuarda TMMOB Diyarbakır İKK bileşenleri ile beraber stant açan şubemiz, ziyaretçilere Oda yayınlarımızın tanıtım broşürleri, kamuya yönelik odamızın yaptığı teknik çalışmalara ilişkin bilgilendirme broşürleri dağıtımı ve iki adet mesleki bilgilendirme semineri düzenledi.

Verilen iki mesleki seminer şöyle;

İlk Seminer: “Merkezi Isıtma Sistemi ve Merkezi Soğutma Sistemi Avantajları” konulu bilgilendirme seminerini ŞYK üyemiz Halil İbrahim Topaçlı ve Üyemiz İlhan Güler'in sunumuyla gerçekleşti.

İkinci Seminer: “Asansör Kazaları ve Asansör Kontrollerinin Önemi” konulu bilgilendirme semineri ise asansör birim sorumlumuz İlyas Batbay’ın sunumuyla gerçekleştirildi.

2 gün süren 9. Ortadoğu İnşaat Fuarı bir çok kurum, STK ve firmanın katılımı ile mermer, doğaltaş, yapay taşlar, yapı kimyasalları, izolasyon malzemeleri, güneş enerji sistemleri, 3d yazıcı ve yapım robotları, cam işleme, kapı, pencere ve mutfak ürünleri, iş güvenliği, hırdavat, vinç sistemleri, istifleme makineleri, iç dekorasyon, üst yapı firmaları, ısıtma soğutma sistemleri, depolama, trafo üreticileri, sıvı depolama sistemleri, peyzaj sistemleri, aydınlatma sistemleri, taşıyıcı iş makineleri, tavan sistemleri, yüzey kaplama firmaları, strafor ve söve üreticileri, boya üreticileri, prefabrik yapı elemanları, yeni teknoloji ahşap kapı pencere sistemleri, güvenlik teknolojileri, soğuk hava depoları tanıtımları yapılarak verimli bir şekilde son buldu.