MUNZUR’A GÜNÜBİRLİK KÜLTÜR GEZİSİ DÜZENLEDİK

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

06 Ağustos 2018

Şubemizin sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında üyelerimizle dayanışmayı güçlendirmek, Oda-Üye ilişkilerini geliştirmek ve üyelerimiz arasındaki diyaloğun pekişmesi amacıyla Munzur ve Ovacık gözelerine Kültürel Gezi düzenledik.

Gezide ilk olarak Ovacık Belediyesi ziyaret edilerek, Türkiye’de örnek halk belediyecilik çalışmaları ve anlayışıyla ünlü ve tek Komünist Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu ile bir araya gelindi. Belediye Meclis salonunda gerçekleşen buluşmada MAÇOĞLU ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, belediye çalışmaları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Görüşme sonrasında şubemiz adına hazırladığımız hediyeyi üyemiz Mehmet Şükrü AKAY ve TMMOB Teknik Terimler Sözlüğünü şube sekreterimiz Mehmet Emin Tümür başkana takdim ederek toplu hatıra fotoğrafı çekimi ile görüşme son buldu.

Gezimiz sırasıyla Ovacık Belediyesi, Munzur gözeleri, Cemevi, Seyid Rıza Parkı, Kent Meydanı, Heykel, ziyareti ve dönüş yolunda Hazar Gölünde bulunan Mavigöl otelde yemek molası ve dinlenmenin ardından son buldu.

4 Ağustos Cumartesi günü düzenlediğimiz geziye, üyelerimiz ve aileleri, şube yöneticilerimiz ve şube çalışanlarımızın katılımıyla yaklaşık 60 kişi katılım sağladı.

 

Üyelerimize yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerimiz devam edecek.