NEWROZ PROGRAMINA KATILMAK İÇİN DİYARBAKIR’A GELEN TMMOB, DİSK VE KESK BAŞKANLARI VE YÖNETİCİLERİ LEYLA GÜVEN’İ ZİYARET ETTİLER

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

22 Mart 2019

21 Mart’ta Newroz programına katılmak için Diyarbakır’a gelen TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, KESK Eş Genel Başkanı Mehmet Bozgeyik ve DİSK/Enerji-Sen Genel Başkanı M. Şirin Gürbüz’ün ve MMO yönetim Kurulu başkanı Yunus Yenerin de aralarında bulunduğu Oda ve sendika başkanları Newroz kutlamalarının ardından 134 gündür açlık grevinde olan DTK eşbaşkanı ve HDP Hakkari milletvekili Leyla Güven’i ziyarette bulundular.

Güven ziyareti ardından TMMOB Diyarbakır İKK Bileşenleri yöneticileri ile şubemizde toplantı gerçekleştiren TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, MMO Genel Başkanı Yunus Yener ve EMO Genel Başkanı Gazi İpek, Ülkenin genel gündemleri, TMMOB ve bağlı Odaların çalışmaları hakkında fikir alışverişinde bulunarak kentten ayrıldılar.