ŞANLIURFA İL TEMSİLCİLİK YÜRÜTME KURULUNDAN DOĞALGAZ SEKTÖRÜNDE ÇALIŞAN ÜYELERE ZİYARET

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

03 Temmuz 2019

2 Temmuz Salı günü Şanlıurfa İl Temsilcilik Başkanı Ferat BEYAZ ve Şube Müdürü Sıdık AKMAN Şanlıurfa'da ikamet eden ve AKSA Gaz Dağıtım Şirketinden yetki alan Üyelerimizi ziyarette bulundular.

 Yapılan ziyaretlerde, Oda-Üye ilişkileri, Doğalgaz sektöründe çalışan Üyelerin sorunları, Gaz Dağıtım Şirketi ile Yetkili firmalar arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi sorunlar ve çözüm önerileri gibi konu başlıkları görüşüldü. Şanlıurfa İl Temsilciliğinden yapılan ilk Üye ziyaretleri Üyeler tarafından olumlu karşılanılırken meslek Odamızın Üye sorunları ile ilgilenmesi, meslek ve meslek alanlarından hareket ederek Üye çalışmalarının yapılmasının Oda-Üye ilişkilerini daha da artıracağı ve güçlü kılacağı ifade edildi.