ŞANLIURFA TİCARET VE SANAYİ ODASI'NA ZİYARET

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

19 Temmuz 2019

ŞANLIURFA TİCARET VE SANAYİ ODASI'NA ZİYARET

Şanlıurfa İl Temsilcilik Yürütme Kurulu Başkanı Ferat BEYAZ ve Şube Müdürü Sıdık AKMAN, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Halil PELTEK'i makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette makina mühendisleri Şanlıurfa il Temsilciliği olarak Şanlıurfa'da ikamet eden 339 meslektaşımızdan 17sinin  çalışmadığını ve bu meslektaşlarımıza iş bulma konusunda birlikte çaba sarf etmemiz gerektiğinin anlattık, kentteki sanayi ve sanayicinin genel değerlendirmesini yapan sayın PELTEK, 2019 yılının Göbeklitepe yılı olması sebebiyle turist sayısında ciddi bir artışın olduğunu kentte bir haraketlilik geldiğini ve bu hareketlililği diğer yıllara ve sektörlere yayma gayesinde olduklarını belirtiler. MMO olarak Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası 8.Meslek Komitesi ( Mühendislik, Mimarlık), 19. Meslek Komitesi ( Makina  İmalat ) gibi komitelerin sorunlarının tespit edilmesi durumunda çözüm bulma konusunda Üyelerimizle iş birliği yaparak elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu ilettik. Kentte OSB Müdürlüğü ve ŞUTSO desteği ile Yangın ve Yangın Tesisatları ile ilgili ücretsiz bilgilendirme seminerleri organize etmek istediğimizi belirterek görüşme son buldu.