ŞUBEMİZDE ALÜMİNYUM VE EKSTRÜZYON KONUSUNDA DENEYİM PAYLAŞIMI SEMİNERİ DÜZENLENDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

18 Nisan 2019

Üye ve öğrenci üyelerimize yönelik düzenlediğimiz mesleki bilgilendirme seminerleri kapsamında, 17 Nisan 2019 tarihinde şubemizde “Alüminyum ve Ekstrüzyon” konusunda deneyim paylaşımı semineri düzenlendi.

Şimşek alüminyum fabrikasından çalışan üyemiz Aziz Ödük,  seminerde Alüminyum ve Ekstrüzyon konusunda deneyimlerini üyelerimiz ile paylaştı.

Günlük hayatta sık rastladığımız fakat dikkat etmediğimiz kapı, pencere, pervaz, dış cephe, küpeşte, korkuluk vb. gibi yerlerde kullanılan ve alüminyum ekstrüzyon metodu ile üretilen ürünlerin hangi aşamalardan geçerek üretildiği konusunda katılımcılara bilgi veren Ödük, ham maddeden yarı mamule yarı mamulden ürüne kadar olan süreci anlatarak, üretim sonrası pazar ve satış sonrası hizmetler konusunda deneyimlerini aktardı.

Verimli geçen seminerin ardından paylaşım ve katkılarından dolayı seminer sunumunu gerçekleştiren Üyemiz Aziz Ödük’e teşekkür belgesi takdim edilerek etkinliğimiz son buldu.