ŞUBEMİZDE ASANSÖR KOMİSYONU TOPLANTISI DÜZENLENDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

05 Ekim 2018

Şubemizde 04 Ekim 2018 tarihinde komisyon üyeleri ve yöneticilerimizin katılımıyla Asansör Komisyonu Toplantısı düzenlendi.

Gerçekleşen toplant; Asansör kontrollerinin önemini anlatan bir panelin yapılması, panel hazırlık çalışmaları için, Sanayi Ve Teknoloji İl Müdürlüğü, TSE, EMO VE GÜNAYSAD ile görüşülmesi, Asansör Periyodik Kontrolleri  ( TSE EN 81-1, TSE EN 81-1 A3, TSE EN 81-20 ) Kentte hizmet eden a tipi muayene kuruluşları (MMO, MBT, TSE) ile görüş yapılması,

Standartlar gelen değişiklikler neler olduğunun incelenip sunum haline getirilmesi,  Asansör Tasarımında Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar (Avan Proje Esasları) Diyarbakır ve Bölge Belediyeleri İmar biriminde çalışan üyelerimizi ile görüşme sağlanması,

Asansör Monte Ederken Dikkat Edilmesi Gerekenler Montaj Öncesinde ve Sırasında Alınması Gereken Tedbirler Asansör PGD Yönetmeliği ve Sektörde Kayıt Dışı İstihdamı Önlemek İçin Yapılması Gerekenler, Sektörde Çalışan Personellerin Eğitim ve Belgelendirme Süreçleri, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, SGK il Müdürlüğü ile yazışmalar yapılması,

Meslek Liselerinde Asansör Bölümünün bulunmaması nedeniyle ( Eskişehir pilot okul gözlemleme) , Elektirk-Elektronik Teknolojisi Bölümü Eğitim içeriği Kalfalık, Ustalık Belgeleri için  İl Milli Eğitim, Hayat Boyu Öğrenme Müdürlüğü ile görüşülmesi, MYK ve Ustaların Belgelendirme Süreçleri MMO, AlbertQA ile görüşülmesi ve Kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla Asansör Kontrolleri Hayat Kurtarıyor başlığında bilgilendirme yapılması hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.