ŞUBEMİZDE EĞİTİM ÇALIŞMA GRUBU TOPLANTISI DÜZENLENDİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

08 Şubat 2019

Şube yöneticilerimiz, komisyon üyelerimiz ve şube çalışanlarımızın katılımıyla 07 Şubat 2019 tarihinde şubemizde Eğitim Çalışma Grubu 2. toplantısı düzenlendi.

Toplantıda; Doğalgaz İç Tesisat ve Endüstriyel Tesislerin Doğalgaza dönüşümü eğitim ücretleri, eğitim talep anketi ve eğitmen talep anketi oluşturulması, Tamamlayıcı / Özel Sağlık sigortaları nedir, Baraj Mekaniği, TSE EN 81-20 standart eğitimi , Jet Fanlar/Duman Tahliye Sistemleri seminerlerinin düzenlenmesi, marka değeri ve inovasyon sağlayacak eğitimlerin açılması, İş başvuru eğitimi, Prosedür hazırlama, standart yazma, Talimat oluşturmaya yönelik seminerler, Bakım Mühendisliği ile ilgili seminerler, Kaizen Paylaşımları ve Süreç iyileştirme seminerleri, Oda Danışmanlık ve Eğitim Akademisi kurabilmek için çalışmalar yapılması, DTSO öncülüğünde açılacak olan Sanayi Mektebi ve Eğitim Merkezine meslek Odası olarak katkı sağlanması hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.