ŞUBEMİZDE ÜYE BULUŞMA ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

08 Ocak 2019 - 15 Ocak 2019

ŞUBEMİZDE ÜYE BULUŞMA ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ

ŞUBEMİZDE ÜYE BULUŞMA ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİ

Şube yönetim kurulumuz 12. çalışma döneminde programladığı üye ziyaretleri, kurum ziyaretleri, sosyal etkinlikler, eğitim ve seminer etkinliklerinin yanı sıra sosyal etkinliklerimiz kapsamında üye buluşmaları da gerçekleştirmeye devam ediyor.

Hafta içi mesaiden kaynaklı şubemize uğrayamayan üyelerimiz için Pazar günü şubemizi açarak, üyelerle Oda arasındaki iletişimi güçlendirmek, üyelerimizin bir birleri ile tanışarak meslektaş dayanışmasını pekiştirmek, yeni mezun üyelerimizin sektör, meslek ve iş hayatına yönelik bakış açılarının gelişmesini sağlamak, çalışmak istedikleri alan ve yapmak istedikleri işe dair karar verme süreçlerine yardımcı olmak, meslek hakları ve mesleğin geleceğine dair bilgilendirmelerde bulunmak, Oda`dan taleplerini ve isteklerini hayata geçirmek amacıyla 12. dönem üye buluşmamız 6 Ocak 2019 tarihinde gerçekleşti.

Üyelerimizle; Krize karşı emeğimize, haklarımıza ve mesleğimize sahip çıkıyoruz. Tmmob bildiri metni https://www.tmmob.org.tr/sites/default/files/tmmob_kriz_brosur.pdf okunup yorumlandı. Kamuda Çalışan meslektaşlarımızın özlük haklarının iyileştirilmesi Ohal KHK ları ile ihraç edilen Üyelerimizin işlerine iade edilmesi, 5 Ocak 2019 da Ankara'da yapılan İhraçlar Çalıştayının değerlendiirlmesi için İhraç edilen Üyelerle Şubemizde bir toplantı yapılması Çalışmayan Üyelerimize İş olanaklarının yaratılabilmesi için kamu kurum ve kuruluşları ( DTSO, OSB Yönetimi) ve Özel sektör İşverenler ile görüşmeler yapılması gerektiği hususunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Ağırlıklı olarak genç üyelerimizin katıldığı buluşmada çay, kahve ve sohbet eşliğinde terasta sucuk/köfte mangal ikramımız ile buluşmamız verimli bir şekilde son buldu.

Üye buluşmalarımız devam edecek olup, tüm üyelerimizi birlikte üretmeye davet ediyoruz.