SURUÇ BELEDİYESİNİ ZİYARETTE BULUNDUK.

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Temmuz 2019

SURUÇ BELEDİYESİNİ ZİYARETTE BULUNDUK.

Suruç Belediye Eşbaşkanı Hatice ÇEVİK'i makamında ziyarette bulunduk. 31 Mart Yerel seçimleri sonrası Suruç Belediye Eşbaşkanı olarak yeni seçilen Hatice ÇEVİK'i yeni görevinde başarılar dilemek amacıyla 16 Temmuz 2019 tarihinde Şanlıurfa il Temsilcilik Yürütme Kurulu Başkanı Ferat BEYAZ, Yürütme Kurulu Üyesi Mehmet KAYA ve Şube Müdürü Sıdık AKMAN ziyaret etti. Yapılan ziyarette öncelikle;

10 Ekim Ankara tren garı katliamında yaşamını yitiren inşaat mühendisliği öğrencisi Başak Sidar ÇEVİK'in annesi Hatice ÇEVİK ve babası İzettin ÇEVİK'e başsağlığı ve  dayanışma dileklerimizi ilettik. Haziran ayında,TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası ve TMMOB Oda Başkanı Emin KORAMAZ,10Ekim AnkaraKatliamı'nda yaşamını yitiren inşaat mühendisliği öğrencisi BaşakSidarÇevik için hazırlanan "Oda Onur Üyeliği Belgesi"ni annesi Hatice Çevik'e adını bir bölümüne verdiği kitaplıkta vermişti. Katilamda yaşamını yitiren bütün ailelerin acısını paylaştığımızı anılarını yaşatmak için Barış,Emek ve Demokrasi mücadellemizi sürdürebilmek için meslek örgütleri olarak çaba sarf edeceğimizi ilettik.

Suruç'ta bir yandan Kayyumdan kalan borçları ödemeye çalıştıklarını, bir yandan kente hizmet vermeye çabaladıklarını dile getiren Hatice ÇEVİK'e Makina Mühendisleri Odası Şanlıurfa İl Temsilciği olarak her türlü teknik bilgi ve destek vermeye hazır olduğumuzu bildirerek görüşme son buldu.