TEMSİLCİLİKLERDE YENİ DÖNEM

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

14 Mayıs 2010

Şube yönetim kurulumuzun temsilciliklerde başlattığı örgütlenme çalışmaları kapsamında Bingöl, Ağrı, Muş ve Van’da üye toplantıları düzenlendi. Toplantılarda ortaya çıkan ihtiyaçlar doğrultusunda Muş ve Van Temsilcilik yönetimleri değişti. 

Yeni dönemde, Diyarbakır şube ve bağlı temsilciliklerde, oda örgütlülüğünü geliştirmeyi esas alan yönetim kurulumuz, temsilciliklerde üye toplantıları düzenliyor. Şube Başkan Vekili Mesut Çelik, Şube Sekreteri Bülent Özdel, Şube Saymanı Azad Özkeskin, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çet ile Abdullah Tekin, Bingöl, Muş, Ağrı ve Van‘da geniş katılımlı üye toplantıları düzenledi.

Mesleki konularda yaşanan eksikliklere ilişkin tartışmaların yürütülerek, beklenti ve önerilerin dile getirildiği toplantılarda, toplumsal alanda temsilciliklerimin nasıl bir rol oynayabileceği üzerinde de duruldu. Temsilcilik ziyaretleri sırasında yönetim kurullarımıza ilişkin öneri ve eleştirileri de dinleyen yönetim kurulumuz, bu alanda değişimin zorunlu olduğu tespitinden hareketle Van ve Muş Temsilcilik yönetimlerinin yenilenmesine karar verdi.

 

Üyelerimiz görüş ve önerileri doğrultusunda yeni yönetim kurulları şöyle oluştu:

Ağrı İl Temsilciliği

Asıl Üyeler:    

1- Nasır KARAOĞLU (BAŞKAN)

2- Cesim OLASI    (SEKRETER)

3- Salih KALKAN (SAYMAN)

Yedek üyeler

1-Hakkı KAMAN (YEDEK ÜYE)

2-Ömer POLAT    (YEDEK ÜYE)

Bingöl İl Temsilciliği

Asıl Üyeler:                                                                                            

1- Yakup KARAGÖZ   (BAŞKAN)

2- Çiğdem BAYER İNCE (SEKRETER)

3- Hişar BOZOVA (SAYMAN)

Yedek üyeler

1-Mehmet EKİN  (YEDEK ÜYE)

2-İhsan ERTÜRK  (YEDEK ÜYE)

3-A.Kadir ASLANBOĞA  (YEDEK ÜYE)

Muş İl Temsilciliği

Asıl Üyeler:                                                                                            

1-Kutbettin SAYILGAN  (BAŞKAN)

2-Sinan SEZGİN   (SEKRETER)

-Fırat ÖZTÜRK  (SAYMAN)

Van İl Temsilciliği

Asıl Üyeler:                                                                                            

1- Bekir KIRAN  (BAŞKAN)

2- Mehmet ÖZKÖSEOĞLU (SEKRETER)

3- Roza YASAN (SAYMAN)

4- Sani BİLGİÇ (ÜYE)

5- Kadir GEDİK (ÜYE)

Yedek üyeler

1- Esra KARA

2- Mehmet GÜREZ                      

3- Müşfik AKBULUT

Diyarbakır Şubemize bağlı temsilciliklerde üye toplantılarına önümüzdeki günlerde devam edilecek.