TMMOB DİYARBAKIR İKK KADIN ÜYELERİ 8 MART ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA BİR ARAYA GELDİLER

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Diyarbakır Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

04 Mart 2019

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında TMMOB Diyarbakır İKK bileşenlerinin kadın üyeleri kahvaltılı buluşma, söyleşi ve müzik dinletisi etkinliğinde bir araya geldiler.

3 Mart 2019 tarihinde şubemizde gerçekleşen buluşmada, birlikte yapılan kahvaltının ardından, kurulan serbest kürsüde hayatın her alanında daha aktif olmaları ve emeklerinin görünür kılınması için birlikte hareket etmeleri gerektiği vurguları yapıldı. Örgütlülüğün güçlendirilmesi için neler yapılmalı konusunda tartışmalar yürütüldü. 8 Mart’ta yapılacak olan mitinge katılım çağrısı ve 116 gündür açlık grevi devam eden Leyla Güven’e dayanışma mesajında bulunuldu.

Konuşmaların ardından ses sanatçısı Sasa Serap, piyano ve keman eşliğinde şarkılar seslendirerek etkinlik verimli bir şekilde son buldu.